Pernille Gunvad Speak

Ud over at elske at speake og have arbejdet med faget i rigtigt mange år, så er min store passion musik og jeg har fungeret som professionel musiker, sanger og sangskriver siden jeg var 18 år. I dag er jeg lidt ældre og meget rigere på erfaringer.

Jeg har udgivet tre anmelderroste engelsksprogede albums med egne sange, hvoraf flere af sangene endte i den populære TV-serie Borgen. Ligeledes har jeg turneret på nogle af landets største venues og festivaler i ind- og udlandet.

Jeg legede igennem flere år med skuespillet i kortfilm og reklamefilm. Senest har jeg medvirket i reklamefilmen fra ReePark 2016. Men lige nu er det satiren/komikken der optager mig. Derfor skriver jeg pt. på nogle satiriske indslag med en anden kvindelig komiker.

Ud over kærligheden til kunsten, så har jeg en stor forkærlighed for at hjælpe og guide mennesker og har derfor i de sidste 19 år arbejdet med børn og unge i en institution. I sommeren 2016 uddannede jeg mig til pædagog og jeg har igennem flere år kunnet koble min funktion som pædagog og musiker, bl.a. i et job som instruktør på Pop Pilot, som er en musikcamp for unge piger i 13-16 års alderen.

Det kreative har stort set gennemsyret det meste af min arbejdskarriere, hvad end jeg er blevet hyret som konferencier på SPOT-festivalen eller har arbejdet som tekstforfatter og projektleder hos Lydstudiet Aros. Jeg elsker at udforske livet og dets muligheder, og det håber jeg kan høres i mit arbejde som speaker.

Pernille Gunvad